Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

VVG'25 wint Jan Vreman bokaal

VVG'25 wint Jan Vreman bokaal

Op zondag 8 mei vond in de rust van de laatste thuiswedstrijd, De Graafschap - Ajax, de door Club van de Week georganiseerde finale plaats van het “gaten schieten” in het “Guus Gatenhuus”.

De drie pupillenteams die tijdens het seizoen de hoogste score hebben behaald werden voor deze finale uitgenodigd. De spanning zat er goed in, aangezien deze teams, VVG'25 uit Gaanderen, vv Ruurlo uit Ruurlo en HC'03 uit Hummelo/Keppel een gelijke score behaalden (HC'03 is geloot uit de 4 clubs met 130 punten) in het afgelopen seizoen en dus volkomen aan elkaar gewaagd waren!

Allereerst was er natuurlijk de vlaggenparade voor aanvang van de wedstrijd, waaraan de kinderen deelnamen en de eerste  helft van de kampioenswedstrijd De Graafschap - Ajax in een uitverkocht en sfeervolle Vijverberg konden bekijken. Nadat er in de rust eerst een groepsfoto van de teams was gemaakt, begon de strijd om de begeerde Vreman Cup te bemachtigen. Vol passie en uiterst geconcentreerd probeerden de kinderen zo veel mogelijk punten te scoren.

Nadat de punten geteld waren, vond de prijsuitreiking aansluitend plaats door Robin Pröpper die de uitslag bekendmaakte en de prijzen overhandigde. Een beker voor het team en voor alle kinderen was er een respectievelijk bronzen, zilveren en gouden medaille. VVG'25 wist de eerste plaats te halen (130 punten) en ontving de grote Vreman Cup, op de voet gevolgd door HC'03 (120 punten) en vv Ruurlo (80 punten) op de derde plaats. Nadat de prijzen in ontvangst genomen waren hebben de clubs het resterende helft van de wedstrijd (eindstand 1-1) bekeken.

Volgend seizoen is er weer een nieuwe kans voor andere RSVJ clubs om zich te kwalificeren voor de Vreman Cup.

Foto's: 

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

Vrijdag 29 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter