Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

VVG'25 wint Jan Vreman bokaal

VVG'25 wint Jan Vreman bokaal

Op zondag 8 mei vond in de rust van de laatste thuiswedstrijd, De Graafschap - Ajax, de door Club van de Week georganiseerde finale plaats van het “gaten schieten” in het “Guus Gatenhuus”.

De drie pupillenteams die tijdens het seizoen de hoogste score hebben behaald werden voor deze finale uitgenodigd. De spanning zat er goed in, aangezien deze teams, VVG'25 uit Gaanderen, vv Ruurlo uit Ruurlo en HC'03 uit Hummelo/Keppel een gelijke score behaalden (HC'03 is geloot uit de 4 clubs met 130 punten) in het afgelopen seizoen en dus volkomen aan elkaar gewaagd waren!

Allereerst was er natuurlijk de vlaggenparade voor aanvang van de wedstrijd, waaraan de kinderen deelnamen en de eerste  helft van de kampioenswedstrijd De Graafschap - Ajax in een uitverkocht en sfeervolle Vijverberg konden bekijken. Nadat er in de rust eerst een groepsfoto van de teams was gemaakt, begon de strijd om de begeerde Vreman Cup te bemachtigen. Vol passie en uiterst geconcentreerd probeerden de kinderen zo veel mogelijk punten te scoren.

Nadat de punten geteld waren, vond de prijsuitreiking aansluitend plaats door Robin Pröpper die de uitslag bekendmaakte en de prijzen overhandigde. Een beker voor het team en voor alle kinderen was er een respectievelijk bronzen, zilveren en gouden medaille. VVG'25 wist de eerste plaats te halen (130 punten) en ontving de grote Vreman Cup, op de voet gevolgd door HC'03 (120 punten) en vv Ruurlo (80 punten) op de derde plaats. Nadat de prijzen in ontvangst genomen waren hebben de clubs het resterende helft van de wedstrijd (eindstand 1-1) bekeken.

Volgend seizoen is er weer een nieuwe kans voor andere RSVJ clubs om zich te kwalificeren voor de Vreman Cup.

Foto's: 

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X