Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… SC Cambuur-thuis

In aanloop naar… SC Cambuur-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Zaterdag 2 april de kelderkraker in de Eredivisie tussen De Graafschap en SC Cambuur. Het gat tussen beide clubs is slechts één punt in Doetinchems voordeel. Er gaat om 18:30 uur afgetrapt worden in Doetinchem.

- Voor deze ontmoeting is scheidsrechter Van Boekel aangesteld om dit in goede banen te leiden.

- Op een uitverkochte Vijverberg zal hoofdcoach Jan Vreman Nathaniel Will in de basis laten starten. De verdediger zat tegen Feyenoord (3-1) een schorsing uit.

- Vanwege interlands lag de Eredivisie vorig weekend stil. Er kwamen wel twee spelers van De Graafschap in actie voor Jong Oranje. Vincent Vermeij en Hidde Jurjus maakten hun basisdebuut tijdens de oefeninterland tegen Jong Servië. Vermeij was daarin beslissend met een goal en Jurjus met enkele reddingen, 0-1 overwinning.

- Donderdag 31 maart werd bekend dat het contract van Vermeij met een jaar wordt verlengd.

- Voor FC Utrecht-huurling Mark Diemers is het een speciale wedstrijd. De Fries in Doetinchemse dienst speelt tegen de club uit Leeuwarden, waar de middenvelder zijn debuut in het Betaald Voetbal maakte.

- SC Cambuur beschikt over 16 punten. Een moeizaam seizoen, waar in 2016 alleen van PEC Zwolle (1-0) werd gewonnen.

- In februari stapte hoofdcoach Henk de Jong wegens de tegenvallende resultaten op. Zijn vervanger werd Marcel Keizer.

- Bij SC Cambuur zien we een korte terugkeer van Sjoerd Overgoor. De middenvelder kwam in de periode 2009 tot 2012 in actie voor de Achterhoekse club.

- Eerder dit seizoen eindigde de confrontatie tussen beide ploegen in Leeuwarden in 2-3. Cas Peters en Bart Straalmaan zorgden voor een 0-2 tussenstand. Sjoerd Overgoor scoorde tegen en Nathaniel Will werkte de bal onverwachts in eigen goal. Na de 2-2 en een rode kaart voor Robin Pröpper wist Karim Tarfi vlak voor tijd een vrije trap binnen te schieten. 

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je alleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 69,09

Gelijkspel: 22,72

Nederlaag: 8,20

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X