Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Nieuw eenjarig contract voor Vincent Vermeij

Nieuw eenjarig contract voor Vincent Vermeij

De Graafschap heeft de optie in het contract van Vincent Vermeij gelicht. De aanvaller staat nu tot juli 2017 onder contract. De kersverse international van Jong Oranje kwam in januari 2014 transfervrij over van Ajax.

“De afgelopen twee seizoenen heeft Vincent zich goed ontwikkeld. Hij scoort regelmatig en werkt hard. We denken dat hij bij ons nog een paar stappen kan maken”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

“Mooi dat er zo snel duidelijkheid is, dat geeft vertrouwen. Ik heb het hier naar mijn zin. We zijn met ons allen een bepaald traject ingegaan en daar ben ik graag onderdeel van. We gaan er nu alles aan doen om ons te handhaven. Mocht dat onverhoopt niet lukken, moeten we op dezelfde weg door om zo snel mogelijk weer een promotie te kunnen vieren. Hier speel je altijd om iets voor een fanatiek en trouw publiek”, legt Vincent Vermeij uit.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Volendam

FC Volendam

Zondag 9 augustus, aanvang 14:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker