Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Staf De Graafschap verlengt contract met een jaar

Staf De Graafschap verlengt contract met een jaar

Jan Vreman heeft zijn contract bij De Graafschap met een jaar verlengd. Ook assistent Dennis te Braak, beloftentrainer Richard Roelofsen en keeperstrainer Edwin Susebeek tekenden bij tot medio 2017.

Alle trainers spraken onlangs al hun intentie uit om langer aan te blijven bij de Achterhoekse club, die dit seizoen strijdt tegen degradatie uit de eredivisie. Ook De Graafschap wilde graag door met de complete staf.

De 50-jarige Vreman is al dertig jaar in allerlei functies aan De Graafschap verbonden. Vorig seizoen promoveerde hij met de club uit Doetinchem naar de eredivisie. De in Kotten geboren Vreman noemt het op de site van de club 'mooi' dat zijn contract en dat van zijn assistenten met een jaar verlengd is. 'We hebben in alle rust aan de ontwikkeling van het team kunnen werken. De club heeft ons de tijd en de ruimte gegeven om te doen wat wij voor ogen hadden. Daar spreekt vertrouwen uit.'

Vorige week zegde De Graafschap formeel de aflopende contracten van 12 spelers op. Clubs moeten dat voor 1 april doen, anders wordt het contract automatisch met een jaar verlengd. Met wie De Graafschap wel of niet doorgaat, hangt sterk af van het feit of de Achterhoekers volgend seizoen nog in de eredivisie spelen.

Volgende week speelt de ploeg van Vreman de degradatiekraker tegen Cambuur Leeuwarden. Het verschil tussen beide ploegen is een punt in het voordeel van De Graafschap.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter