Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Aluminium staat verliezend De Graafschap in de weg

Aluminium staat verliezend De Graafschap in de weg

De Graafschap heeft de overwinning van vorige week op Excelsior geen vervolg kunnen geven. Op bezoek bij Heracles Almelo speelde de ploeg van Jan Vreman prima, maar trof het paal en lat. De 2=1 van Andrew Driver kwam te laat om een nederlaag te voorkomen.

De Graafschap begon tegen Heracles met één noodgedwongen wijziging: Bart Straalman verving de geblesseerde Will. Mark Diemers zat voor het eerst bij de selectie, waarin ook Nathan Kabasele weer was opgenomen.

De eerste kans was nog voor de thuisclub, maar Van Ooijen miste. Hierna liet De Graafschap zich zien. Karim Tarfi schoot van afstand op de paal. Even later werd Bryan Smeets fraai gevonden door Driver. Het schot van de Limburger verdween op de lat. In de daaropvolgende aanval zorgde Brahim Darri, tegen de verhouding in, voor de 1-0.

Na rust veranderde er heel lang niets in de stand. Ted van de Pavert kopte de bal op de lat na een afgemeten vrije trap van Driver. Door een treffer van Bruns leek het duel zelfs beslist.(2-0). Maar in de slotfase werd het toch nog even spannend toen Andrew Driver, na voorbereidend werk van Vincent Vermij, voor de 2-1 zorgde. Maar kansen op de gelijkmaker bleven uit.

Karakteristiek, zaterdag 23 januari 2016

Heracles Almelo - De Graafschap 2-1 (1-0)
Scoreverloop: 1-0, Darri (37), 2-0, Bruns (73), 2-1, Andrew Driver (87)

Arbiter: Mulder
Toeschouwers: 10.451

Geel De Graafschap: Cas Peters, Robin Pröpper
Geel Heracles Almelo: Zomer, Fledderus

De Graafschap: Hidde Jurjus, Bart Straalman, Robin Pröpper, Ted van de Pavert, Tolgahan Cicek, Karim Tarfi (70. Mark Diemers), Lion Kaak, Bryan Smeets (66. Youssef El Jebli), Andrew Driver, Vincent Vermeij, Cas Peters (74. Nathan Kabasele)

Heracles Almelo: Castro, Droste, Te Wierik, Zomer, Fledderus, Bruns, Pelupessy, Bel Hassani, Van Ooijen (69. Navratil), Weghorst, Darri (83. Gosens)

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Pupil van de Week
& Kaartverkoopinfo komende duels

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X