Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Excelsior-thuis

In aanloop naar… Excelsior-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De competitie wordt komend weekend weer hervat. De Graafschap speelt zaterdag 16 januari om 20:45 uur een thuiswedstrijd  tegen Excelsior.

- Voor dit duel is scheidsrechter Higler aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Van Zuilen en Bluemink. Vierde official is Dieperink.

- De Graafschap heeft een behoorlijke achterstand van 8 punten goed te maken. Het team van coach Jan Vreman zal het jaar 2016 positief willen beginnen om mogelijk de eerste thuiszege van het seizoen te gaan boeken.

- De ploeg heeft zich in Turkije kunnen voorbereiden op de tweede seizoenshelft. In de winterstop werd bekend dat Mark Diemers een half jaar op huurbasis van FC Utrecht het team komt versterken. De wedstrijd tegen Excelsior lijkt te vroeg te komen.

- Mogelijk dat Dean Koolhof weer terug keert in de wedstrijdselectie. Aan het begin van het seizoen, tegen PEC Zwolle, raakte Koolhof geblesseerd.

- Nathan Kabasele kon niet mee op trainingskamp naar Turkije, daar de aanvaller eerder vertrok naar België, wat niet zo was besproken. Sindsdien doet Kabasele mee met Jong De Graafschap.

- Jeroen Tesselaar kampt met een blessure en is twijfelachtig voor zaterdag. Mogelijk wordt Tolgahan Cicek zijn vervanger.

- Excelsior was op  trainingskamp in Portugal. Daar werd de oefenwedstrijd tegen Lierse SK (Belgische tweede klasser) met 2-1 gewonnen door goals van Nigel Hasselbaink en Tom van Weert.

- Het team van coach Alfons Groenendijk staat veertiende en beschikt over 17 punten.

- Eerder dit seizoen in Rotterdam eindigde het in een 3-0 eindstand voor de thuisploeg en raakte verdediger Thijs Bouma ernstig geblesseerd (gebroken kuitbeen).

- Op bezoek bij PSV werd in de slotfase een 1-1 gelijkspel geboekt. De wedstrijden tegen Ajax (0-2) en Feyenoord (2-4) gingen verloren.

- De laatste Eredivisiewedstrijd tussen beide teams was op woensdag 2 mei 2011 in Doetinchem. De clubs streden in een onderling duel om directe degradatie te voorkomen. Soufian El Hassnaoui opende de score. Luigi Bruins en Roland Alberg brachten de tussenstand op 1-2. Michael de Leeuw bepaalde de eindstand op 2-2. Excelsior degradeerde direct, waarna De Graafschap dit ook deed tijdens de play-offs wedstrijden.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je aleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 88,98

Gelijkspel: 8,74

Nederlaag: 2,28

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X