Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Feesten op Spinnekopplein met Bugs ’n Bones

Feesten op Spinnekopplein met Bugs ’n Bones

Na een ‘winterstop’ van vier weken gaat hét weer beginnen. De selectie van Jan & Jan verbleef afgelopen week in het trainingskamp in het Turkse Belek. Het trainingskamp werd afgesloten met een wedstrijd tegen het Duitse Chemnitzer FC die met 3-4 werd verloren.

Peter Hofstede heeft in de korte tijd dat er weer transfers mogen plaats vinden direct een slag geslagen. Mark Diemers wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van FC Utrecht. Door een knieblessure heeft de nieuwe aanwinst nog niet volledig kunnen meetrainen.

Het lijkt er dus op dat De Graafschap het nieuwe jaar goed begonnen is. Hopelijk kunnen de Superboeren dat laten zien tijdens de eerste thuiswedstrijd van dit jaar aankomende zaterdag tegen Excelsior. Voor deze wedstrijd en in de rust wordt de traditie van live-muziek op het Spinnekopplein ook weer voortgezet. De Achterhoekse rockcoverband Bugs ’n Bones zal het plein laten trillen.

Bugs ’n Bones is een vijfkoppige coverband uit de Achterhoek. Het repertoire bestaat uit stevige rocknummers van onder meer Foo Fighters, Anouk, Skunk Anansie en Thin Lizzy. Stevig knallende rock die de klinkers laten trillen waarmee het Spinnekopplein belegd is. De band heeft de afgelopen jaren een omvangrijke schare fans opgebouwd in de regio. De formatie bestaat uit zangeres Scarlet Peters, drummer Fabian Vinkenvleugel, bassist Erik Nijman en de gitaristen Geert Lensink en Henri Westerhof.

Uiteraard zal na de wedstrijd huis-DJ Stefan Nolta het feest voortzetten na de hopelijk behaalde drie punten. Want daar gaan we vanuit natuurlijk.

Kom dus massaal naar het Spinnekopplein aankomende zaterdag. Om 19.15 uur zal het feest weer losbarsten. Op het veld VOOR de Spinnekop en op het plein ACHTER de Spinnekop gaan de Superboeren het jaar goed beginnen!!!

D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X