Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andrew Driver: het publiek zweepte ons op

Andrew Driver: het publiek zweepte ons op

Andrew Driver genoot van de ambiance op De Vijverberg tijdens de wedstrijd van De Graafschap tegen PSV. "De sfeer was geweldig. Mede door het publiek kwamen we terug in de wedstrijd. De fans waren briljant, ze zweepten ons echt op en we stegen boven onszelf uit. Het was een speciale avond, alleen konden we de fans geen punten geven."

"Voetbal is een gek spelletje. We stonden de hele eerste helft onder zware druk. Maar toen scoorde ik vlak voor rust de 1-3 en daar haalden we toch weer vertrouwen uit. En zo konden we terugkomen en werd het een gekke wedstrijd."

"Ik was niet ontevreden over mijn eigen spel. Ik heb wat blessures gehad en kom net terug. Ik moet nog steeds wat fitter worden, maar ik kom eraan. Mijn Nederlands mag ook nog wat beter. Ik ben een beetje lui geweest met leren. Jeroen Tesselaar fungeert vaak als tolk. Ik probeer vooral de beleefde woorden te leren, zoals dankjewel, alsjeblieft en goedemorgen. Maar er zit niet zoveel bij mij boven, dus dat valt nog niet mee", lacht de Engelsman.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X