Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Gregor Breinburg voelt waardering groeien

Gregor Breinburg voelt waardering groeien

Gregor Breinburg werd vorige week pas 20 jaar, maar krijgt tot nu toe elke week het vertrouwen van zijn trainer. "Hard werken, dan word je beloond", zegt de Arnhemmer.

"Mijn doel was twaalfde man en dat ik er dan als eerste in zou komen. Tot nu toe speel ik steeds. En blijven staan is moeilijker dan er komen en één of twee wedstrijden spelen. Je merkt wel dat de waardering toeneemt in de kleedkamer. De oudere spelers helpen en steunen me ook", weet Breinburg.

Breinburg kent trainer Ulderink al jaren. "Vanaf de B1 eigenlijk, want ik loopt hier al tien jaar. Het is een rustige trainer die ook wel van een grapje houdt. Hij heeft altijd felle partijtjes en geeft mij vertrouwen. Hij kiest inderdaad veel voor spelers van de jeugdopleiding, maar dat is goed voor De Graafschap denk ik. Het bespaart ook geld."

De geboren Arnhemmer wil op het veld nog wat dominanter zijn. "Ik val nog niet zo op misschien, maar ik kan meer. Ik verwacht dit seizoen ook te gaan scoren. Dat kan ik zeker. Zondag tegen FC Groningen? Ik hoop het echt", glimlacht de middenvelder na de laatste training op zaterdag.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter