Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Play-Off-finale nog in balans (0-0)

Play-Off-finale nog in balans (0-0)

De eerste finale in de Play-Offs om promotie naar de Eredivisie heeft nog geen winnaar opgeleverd. De Graafschap zag een licht overwicht niet uitgedrukt in de score. Doelpunten vielen er niet: 0-0.

De Graafschap miste de geschorste Karim Tarfi. Trainer Jan Vreman koos Lion Kaak als diens vervanger. De oefenmeester verkoos ook Nathaniel Will boven Bart Straalman. In het decor van een nagenoeg volle Vijverberg lag het initiatief bij de thuisclub. De ploeg van Hans de Koning leunde vooral op de defensie en speculeerde vooral op een snelle uitval.

De Achterhoekers kregen ook niet veel mogelijkheden. Jerry van Ewijk probeerde het met een lob die op de lat belandde. Ook was er nog een kopbal van Tim Janssen, maar veel meer gevaar viel er niet te noteren tot aan de rust.

Ook in de tweede helft was het begin voor de Superboeren. Een schot van captain Edwin Linssen verdween rakelings naast en even later stuitte Vlatko Lazic op doelman Zwarthoed. Aan de overkant kopte Marengo de bal in het zijnet.

Jan Vreman deed halverwege de tweede heft een beroep op Dean Koolhof. De middenvelder dwong Theo Zwarthoed tot een ultieme redding. FC Volendam zag vijf minuten voor tijd haar aanvaller Marengo met rood naar de kleedkamer vertrekken. Tot echte kansen kwam De Graafschap in de slotfase niet meer en leken beide ploegen de 0-0 te koesteren als uitgangspunt voor de return van zondag.

Rondom de wedstrijd is weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Foto's: www.achterhoekfoto.nl

Karakteristiek, donderdag 28 mei 2015 (finale Play-Offs promotie/degradatie)

De Graafschap - FC Volendam 0-0
Scoreverloop: -

Arbiter: Blom
Toeschouwers: 11.806

Geel De Graafschap: Lion Kaak, Ted van de Pavert, Dean Koolhof, Caner Cavlan
Geel FC Volendam: Akouili, Brands 

Rood FC Volendam: Marengo (2x geel, 85)*

De Graafschap: Hidde Jurjus, Nathaniel Will, Robin Pröpper, Ted van de Pavert, Caner Cavlan, Vlatko Lazic, Edwin Linssen (66. Dean Koolhof), Lion Kaak (71. Milan Massop), Kristopher Vida, Tim Janssen (62. Vincent Vermeij), Jerry van Ewijk

FC Volendam: Zwarthoed, Akouili, Schilder, Schouten (79. Van Kippersluis), Lo Fo Sang, Evers, Overtoom, Fafiani, Kuwas, Brands, Marengo

* Geschorst voor eerstvolgend duel in de Play-Offs.

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X