Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

10% vroegboekkorting voor trouwste Superboeren

10% vroegboekkorting voor trouwste Superboeren

Het voetbal wordt iedere week meer herkenbaar. De band tussen spelers en publiek steeds hechter. De sfeer keert terug. De club recht de rug met spelers en trainers die weten waar het om gaat bij De Graafschap, maar vooral dankzij haar trouwe supporters en sponsoren.

En wat wil De Graafschap die supporters graag belonen, ook al is dat financieel bijna onmogelijk. Samen met de diverse supportersgroeperingen zijn we toch tot een mooie De Graafschapactie gekomen: voor alle trouwe supporters geldt een vroegboekkorting van 10% (tussen 18 mei en 16 juni). Seizoenkaarthouders uit het seizoen 2014-2015 krijgen daarnaast extra beloning zodra ze een nieuwe SCC aandragen. De weg is ingeslagen, op weg naar een herkenbaar De Graafschap om trots op te zijn! Wie helpt mee? Samen maken we van het komende seizoen, het seizoen van de wederopstanding. De Graafschap kump d’r weer an!

Vroegboekkorting

Superboeren die hun seizoenkaart tussen 18 mei en 16 juni verlengen of een nieuwe aanschaffen profiteren van maar liefst 10% vroegboekkorting. Seizoenkaarten kunnen online worden verlengd of aangevraagd, maar een bezoek aan de receptie van De Vijverberg is ook mogelijk (geopend op werkdagen van 09.00-12.30 uur). De betaling kan online via Ideal of aan de receptie van De Vijverberg worden voldaan. Na 16 juni geldt het reguliere tarief.

Bestaande seizoenkaarthouders ontvangen een mail en/of brief thuis met dit aanbod. Daarin staat beschreven hoe de seizoenkaart kan worden verlengd of aangevraagd.

Boer zoekt Buurman’, de extra beloningsactie

Seizoenkaarthouders die in het seizoen 2014-2015 een betaalde seizoenkaart hadden, komen in aanmerking voor ons extra beloningsprogramma ‘Boer zoekt buurman’. De Graafschap wil haar trouwste supporters belonen, maar wil ze ook vragen om samen het stadion weer vol te krijgen. De buurman, de buurvrouw, vriend, collega of schoonmoeder? Neem ze weer mee naar De Vijverberg en profiteer. ‘Boer zoekt Buurman’ werkt simpel en geldt alleen voor seizoenkaarthouders uit 2014-2015 die ook een seizoenkaart 2015-2016 hebben aangeschaft.

Breng een nieuwe seizoenkaarthouder aan en ontvang 10% korting over het bedrag van de aangebrachte seizoenkaart. Je kunt zo maximaal jouw eigen seizoenkaart terug verdienen. Breng je meer seizoenkaarthouders binnen, krijg je geen geld toe, maar ben je wel de ultieme held!

Onder een nieuwe seizoenkaarthouder worden alleen supporters verstaan die in 2014-2015 geen SCC of halve SCC hadden;

Eigen plekken terugkopen kan tot 17 juni (dus in de vroegboekperiode, daarna komen deze plekken in de vrije verkoop);

De extra beloningsactie ‘Boer zoek Buurman’ loopt tot 01-09-2015;

Het terug te storten bedrag voor het aanbrengen van een nieuwe seizoenkaarthouder vindt plaats in oktober 2015;

Maak een foto met de door jou aangebrachte seizoenkaarthouder(s) en tweet deze met #boerzoektbuurman en je maakt kans op prachtige prijzen! Een speler die jouw auto wast? De trainer die met jou de opstelling doorneemt? Een RvC-lid die de boodschappen haalt? Samen D’RAN!!

Kijk voor meer informatie op  www.degraafschap.nl

Aanvraagformulier Seizoenkaart

U kunt het benodigde formulier via deze website op twee manieren aanvragen:

Door het hier te downloaden of klik op de afbeelding hierboven;

Stuur een e-mail naar: seizoenkaart@superboeren.nl. U ontvangt vrijwel direct een mail terug met als bijlage het aanvraagformulier voor de seizoenkaart.

Bij sommige e-mailproviders kan het voorkomen dat de toegestuurde e-mail blijf 'hangen' in de spamfilter. Op het aanvraagformulier voor een seizoenkaart staat de procedure uitgelegd en staan de contactgegevens vermeld, voor het geval u vragen hebt of klik hier.

Lid worden van Supportersvereniging

Natuurlijk is het ook mogelijk om lid te worden ven de Supportersvereniging. Print daarvoor dit formulier.

Momenteel houden we een proef: je kunt je ook online aanmelden als lid.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X