Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan Vreman: spanning bij heel veel mensen

Jan Vreman: spanning bij heel veel mensen

Jan Vreman leefde volop mee en schreeuwde zich in fases de longen uit zijn lijf. Het kwam goed en De Graafschap overleefde de eerste ronde na een zinderend duel met Almere City. 'Ik denk dat er spanning was bij heel veel mensen. Ja, ik vond wel dat we verdiend hebben gewonnen', sprak de opgeluchte coach na de 2-1 winst.

De Graafschap mocht van geluk spreken dat een zuivere goal van Almere werd afgevlagd vanwege buitenspel. 'Als hij hem had goed gekeurd, was je gewoon weg geweest. Nu zijn we inderdaad goed weggekomen', was Vreman eerlijk.

Vreman wisselde halverwege de tweede helft aanvallend en zorgde zo voor meer gevaar voor het doel van Almere. 'Ik denk dat als je achteruit gaat lopen, je om problemen vraagt. Nu is het uitrusten, drie dagen genieten en dan pakken we de volgende wedstrijd weer op.'

Dat duel is tegen een eredivisieclub. Go Ahead Eagles of NAC Breda wordt de volgende tegenstander van De Graafschap. 'We hebben één doel in de nacompetitie en dat is alles winnen. Je hebt altijd kansen. Zij moeten hoger worden ingeschat. Maar het ligt er aan hoe zij zijn en wat wij kunnen brengen.'

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X