Vreman: het was een redelijk makkelijke wedstrijd

De Graafschap-trainer Jan Vreman was blij met de 3-1 overwinning bij Achilles'29. Hij vond dat De Graafschap niet echt in de problemen is gekomen. 'Het was een redelijk makkelijke wedstrijd.'

'Behalve de eerste 20 minuten na rust. Toen kregen we het echt lastig, we verloren veel duels en Achilles kwam beter in hun spel en dan krijg je een goal tegen, maar na onze strafschop was het wel meteen beslist', zo vertelt Vreman.

De Graafschap heeft door de overwinning alles in eigen hand wat betreft de play-offs om promotie naar de Eredivisie. 'Ja, maar dat hadden we hiervoor natuurlijk ook wel. Maar concurrenten gaan punten verspelen omdat ze tegen elkaar spelen, dan moet je alleen zelf de punten pakken. Dat hebben we gedaan, dus dat is een hele goede zaak. Het is nu kijken of we deze goede fase kunnen vasthouden.'

Bron: Omroep Gelderland