Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Voorzitter Ross: stoppen het beste

Voorzitter Ross: stoppen het beste

De Graafschap heeft zelf het besluit genomen om het dienstverband met de technisch directeur per direct te stoppen. Dat gebeurde na uitvoerig beraad maandagavond laat. Daarbij waren zowel Looyen als enkele leden van het bestuur aanwezig.

De voorzitter van het bestuur, Clemence Ross-Van Dorp, wil niet bevestigen dat De Graafschap het besluit nam. Ze laat wel duidelijk doorschemeren dat er geen andere mogelijkheid meer was.

"Wij hebben gemeend dat dit het beste was. Meerdere inzichten liggen daaraan ten grondslag", zegt de voorzitter die niets wil zeggen over de verstoorde relatie tussen trainer Ulderink en Looyen. "Spijtig? Ach, zoiets gebeurt wel vaker. Ik ga verder inhoudelijk nergens op in. Dat hebben we gisteravond afgesproken. Maar samen is in goed onderling overleg besloten dat het zo goed is."

De Graafschap gaat de werkzaamheden van Looyen voorlopig intern oplossen. "We gaan eens rustig kijken hoe we verder gaan. Intern kunnen Henk Bloemers (algemeen directeur, red) en mensen van het bestuur bepaalde zaken overnemen", vindt Ross-Van Dorp.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten