Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap doet Tim Janssen aanbieding

De Graafschap doet Tim Janssen aanbieding

De Graafschap heeft Tim Janssen een aanbieding gedaan om het seizoen in Doetinchem af te maken. De 28-jarige spits wil graag, maar is er financieel nog niet uit met de clubleiding. Naar verluidt liggen beide partijen vrij ver uit elkaar. Voor 15 maart moet er een besluit vallen.

'Ik probeer realistisch te zijn en weinig te vragen. Dus zou het geen probleem moeten zijn. De omgang hier is prettig. Ik heb met de trainers goede gesprekken gehad. De club is nu in gesprek met mijn zaakwaarnemer. Daar sta ik verder buiten. Wat is wil is graag voetballen, want dat is het mooiste wat er is', zegt Janssen.

De centrumspits voetbalde de afgelopen vijf jaar in Denemarken. Ook bij Willem II was de ex-NEC'er in januari nog op proef, maar de Tilburgse club gaf Janssen geen contract. De Graafschap is dus wel bereid hem een kans te geven. 'Het is aan hem of hij tevreden is met de aanbieding. Er is wel één kanttekening. Hij is niet topfit. Daar zit je wel een beetje mee. Maar met zijn ervaring en neusje voor de goal kan hij zeker een meerwaarde zijn', verwacht trainer Jan Vreman.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 26 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter