Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap gaat in gesprek met Tim Janssen

De Graafschap gaat in gesprek met Tim Janssen

De Graafschap gaat zaterdag in gesprek met Tim Janssen om te bekijken of hij voor de rest van dit seizoen kan worden vastgelegd.

"Dat hangt van hem af, maar ook van ons", verklaart trainer Jan Vreman. "We kunnen Tim wel gebruiken, maar moeten voor 15 maart handelen."

Janssen is er wel voor in. "Het is tot nu toe een positieve ervaring. Ik wil graag weer voetballen. Ik word hier warm ontvangen. Ik ben fit, heb geen blessures, maar het is niet zo dat ik morgen al kan spelen. Ik ben na vijf-en-een-half jaar Denemarken blij dat ik weer in Nederland ben. Lekker bij familie en vrienden."

Het laatste wapenfeit van de spits in Gelderland was zijn doelpunt voor NEC in de Europa League uit tegen Dinamo Zagreb. "Dat is lang geleden, maar dat was een mooi moment. Daarna heb ik wel wat leuke seizoenen gehad in Denemarken, alleen het laatste jaar heb ik minder gespeeld. Ik ben blij om terug te zijn. We gaan praten om te kijken of ik hier kan spelen. Ik ken De Graafschap vooral als eredivisieclub met veel inzet en supporters die altijd flink tekeer gaan. Ik ben hier nu een week, iedereen is heel aardig en de sfeer is heel ontspannen, al wordt er wel hard getraind."

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X