Santy Hulst bewijst weer zijn waarde als invaller

Santy Hulst was weer belangrijk als invaller voor De Graafschap. Dat was hij als basisspeler minder. 'De laatste tijd is dat zeker zo. Je moet als invaller je kansen pakken. Gelukkig gaan ze er nu wel in', reageerde Hulst die nu twee maal als invaller scoorde.

'Ik koos positie in de zestien en zonder na te denken schoot in hem binnen in de korte hoek', haalde Hulst de enige goal nog even terug die hij ook te danken had aan een prima voorzet van Van Ewijk.

'Ik denk dat het verdiend was', vond Hulst. 'We hebben ook keihard gweerkt. We begonnen niet goed, maar pakten het daarna aardig op. Jurjus keepte heel goed inderdaad. Ook in de eerste helft pakte hij nog een paar ballen. Het was om te zien hoe we met het publiek door bleven vechten tot de laatste minuut.'

Bron: Omroep Gelderland