Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jerry van Ewijk is doelpuntenmaker geworden

Jerry van Ewijk is doelpuntenmaker geworden

Jerry van Ewijk opende de score tegen RKC voor De Graafschap. De aanvaller was niet af te stoppen, maar hij had toch wel wat zelfkritiek.

"De acties lukten wel, maar ik baal dat ik er niet meer heb gemaakt. Persoonlijk vind ik het leuker om te scoren als het er echt toe doet. Op een gegeven moment was die wedstrijd wel gespeeld en dan voetbal je hem uit. We mogen wel tevreden zijn, maar als spits wil ik er meer scoren. Maar ik maak goede stappen en wil zo doorgaan. Ik heb wel in mijn hoofd hoeveel ik er wil maken, daar zijn ook afspraken over gemaakt. Ik bekijk het van wedstrijd tot wedstrijd."

Van Ewijk staat nu op twaalf en is een echte doelpuntenmaker geworden. "Ik heb altijd wel een neusje voor de goal gehad, maar ik heb in de 4-4-2 meer gevoel voor de ruimte gekregen. Dit is mijn derde seizoen en met de steekpasses ben ik vaak gevaarlijk."

De Graafschap lijkt recht op de play-offs af te stevenen. "Ja, we moesten een reeks gaan neerzetten. Daar zijn we nu mee bezig, dus ik heb er wel vertrouwen in."

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X