Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Feyenoord-uit

In aanloop naar... Feyenoord-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Daags voor de wedstrijd in Rotterdam heeft de KNVB een wijziging aangebracht in de wedstrijdleiding. Arbiter Blom is vervangen door Wiedemeijer. Voor het overige blijft de arbitrage intact. Dit betekent de heren Langkamp en Siebert als assistent en de heer Dieperink als vierde man.

- Na een sportief teleurstellend verlopen vorig seizoen, beleeft Feyenoord dit seizoen een prima start. Verrassend genoeg nam vlak voor de competitiestart Ronald Koeman het trainersstokje over van Mario Been.

- In de eerste vijf wedstrijden speelde Feyenoord elf punten bij elkaar.

- Uiteindelijk maakte Leroy Fer dan toch de langverwachte overstap naar FC Twente. Hierdoor kwam er in Rotterdam ruimte voor twee nieuwe gezichten. Bakkal (PSV) en Guidetti (Manchester City, Eng) werden gehuurd. Het tweetal was direct bepalend door op bezoek bij NAC tweemaal te scoren.

- De Graafschap pakte vorige week de eerste zege van het seizoen. NEC werd met 1-0 verslagen.

Michael de Leeuw was de aangever bij de treffer van Soufian El Hassnaoui. Overigens niet voor het eerst dit seizoen. De Graafschap scoorde dit seizoen vijfmaal en viermaal fungeerde De Leeuw als aangever.

- Trainer Ulderink kan weer beschikken over Ties Evers. De verdediger keert daarmee terug van een lichte blessure.

- Ploeggenoot Purrel Fränkel zou weer inzetbaar zijn na een schorsing.  Echter een enkelblessure houdt hem nu aan de kant.

- De Graafschap het een nieuwe shirtsponsor. Dat zal u als trouwe Graafschapvolger niet zijn ontgaan. Supporters kunnen met hun naam op het shirt. Hier leest u er meer over. D’ran!

- Bent u niet in de gelegenheid deze uitwedstrijd van De Graafschap te volgen, blijf dan op de hoogte via uw mobile telefoon. Via de De Graafschap SMS-Dienst. SMS ‘GRA AAN’ naar 4040 en je ontvangt, naast het laatste Graafschapnieuws, ook de Goal Alert bij uitduels van De Graafschap. De kosten zijn € 0,55 p.o.b. Deze dienst is op ieder moment in- of uitschakelbaar. Voor SMS-Dienst inschakelen SMS ‘GRA AAN’ naar 4040. Voor SMS-Dienst uitschakelen SMS ‘GRA UIT’ naar 4040.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1700 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste Feyenoord – De Graafschap:
De laatste ontmoeting tussen beide ploegen in De Kuip leek voor de thuisclub een soort laatste druppel uit de gifbeker die helemaal leeg moest. Het duel leek doelpuntloos te gaan eindigen, Totdat Leon Broekhof in de slotminuut de 0-1 inknikte uit een vrije trap van Hugo Bargas.

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):
Overwinning: 17,09

Gelijkspel: 20,94

Nederlaag: 61,97

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X