Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vincent Vermeij zit met zichzelf in de knoop

Vincent Vermeij zit met zichzelf in de knoop

Vincent Vermeij scoorde dit seizoen alleen tijdens de eerste twee speelronden. Zondag miste de spits een levensgrote kans tegen NEC. Ook op de training lukte het donderdag niet. Trainer Jan Vreman nam de Noord-Hollander daarom even apart.

'Ja, ik ben in gedachten over het gesprek met de trainer', sprak Vermeij enigszins aangeslagen. 'Het is moeilijk voor me. Een struggle waar ik al weken mee kamp. Ik heb het niet eerder meegemaakt dat ik zo lang niet scoorde. De trainer zegt dat ik juist niet op zoek moet gaan naar die goal, omdat het mijn andere kwaliteiten alleen maar naar beneden haalt. Deze sport doe ik voor de goals. Daar krijg ik een kick van. We kunnen met 5-0 winnen en ik kan goed hebben gespeeld, maar als ik niet scoor ben ik niet tevreden', sprak Vermeij op rustige toon.

Trainer Vreman was helder na het onderhoud met zijn centrumspits. 'Hij moet gaan scoren. En dat kan alleen door rustig te blijven en niet gefrustreerd te raken. Daarop moet Vincent zich concentreren, want als hij belangrijk is voor het elftal en anderen laat scoren zijn we ook tevreden.'

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X