Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Telstar-thuis

In aanloop naar… Telstar-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Na de interlandwedstrijden staat er in de Jupiler League de derde thuiswedstrijd van De Graafschap op het programma. Om 19:45 uur is de aftrap tussen De Graafschap en Telstar.

- De scheidsrechter is Van den Kerkhof en hij wordt geassisteerd door Honig en Ketting. Vierde official is Van den Elzen.

- De eerste twee thuiswedstrijden leverden vier punten op. Tegen Almere City FC een 3-0 overwinning en tegen RKC Waalwijk een 1-1 gelijkspel.

- In de drie uitwedstrijden behaalde het team van hoofdcoach Jan Vreman slechts één punt. Dat was de openingswedstrijd tegen FC Emmen (1-1). De wedstrijden bij VVV-Venlo (1-0) en FC Oss (3-2) gingen verloren.

- Voor verdediger Nathaniel Will betekent het duel tegen Telstar zijn honderdste wedstrijd in het Betaald Voetbal. Bij NEC kwam Will in de periode 2010-2013 uit in 68 duels. Voor De Graafschap in deze anderhalf jaar in totaal 31 wedstrijden.

- Telstar, het team van hoofdcoach Michel Vonk, neemt een keurige zesde plaats in op de ranglijst. De eerste twee wedstrijden tegen Jong Ajax (3-0) en Roda JC (1-2) werden verloren, maar werd de volle winst gepakt tegen teams als Achilles’29 (2-0), Fortuna Sittard (0-1) en Almere City FC (3-1).

- Bij de Witte Leeuwen is Ralf Seuntjens de clubtopscorer met vier goals. Op de tweede plek volgt Kevin van Essen. Het andere doelpunt kwam van Jonathan Kindermans.

Nieuws van SV Superboeren

- Sponsor een bordje pasta voor de selectie (meer).

- Word fan van Team D'ran 4 Duchenne! (meer).

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevenin onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 87,77

Gelijkspel: 9,87

Nederlaag: 2,36

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X