Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Reactie advocaat supporter op opheffen stadionverbod

Reactie advocaat supporter op opheffen stadionverbod

Uiteraard is cliënt Nelis bijzonder blij dat de KNVB vrijdag 15 augustus 2014 met onmiddellijke ingang zijn stadionverbod heeft opgeheven, aangezien de Beroepscommissie Stadionverboden van de KNVB het ingestelde beroep gegrond heeft verklaard. Verder hebben we vervolgens vrijdag 15 augustus 2014 via de website van De Graafschap ook kennis kunnen nemen van de uitkomst van het interne onderzoek van de commissie die ook aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.

Het is jammer dat het zo lang geduurd heeft, uiteindelijk is er toch ruim 4 maanden ten onrechte een stadionverbod voor hem van kracht geweest. Het doet pijn om van iets beschuldigd te worden wat je niet hebt gedaan en daarvoor ook nog eens veroordeeld te worden zonder dat daarbij aan waarheidsvinding wordt gedaan.

Uiteindelijk hebben we wel altijd vertrouwen gehad in een goede afloop aangezien de feiten overduidelijk zijn. Ook daarom is het teleurstellend dat De Graafschap stelselmatig heeft geweigerd op ons verzoek in te gaan om de melding in te trekken.

Al met al overheerst op dit moment de blijdschap voor Nelis dat hij het stadion weer in mag om zijn geliefde club te kunnen aanmoedigen.  Hij hoopt dat onder meer een aan te passen reglement van de Commissie Stadionverboden van De Graafschap en toezicht op naleving daarvan ertoe bijdraagt dat deze situatie zich nooit meer voor een supporter zal voordoen.

Michiel Bakker
advocaat

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X