Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... NEC-thuis

In aanloop naar... NEC-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Voor de ontmoeting tussen de twee provinciegenoten is de heer Jansen aangesteld als spelleider. Natuurlijk ontbreken de assistent-arbiters niet in de personen Inia en De Vries. Als vierde man maakt de heer Bekenbrede zijn opwachting.

- Opponent NEC kan terugkijken op een prima start van het seizoen. Onder leiding van de nieuwe trainer Alex Pastoor vergaarde de club zeven punten uit vier duels

- In Nijmegen zag men in de zomer clubtopscorer Bjorn Vleminckx vertrekken. De Belg verhuisde voor een recordbedrag naar Club Brugge. Ook werd de overgang van doelman Cillessen naar Ajax afgerond.

- Hierdoor kreeg NEC meer ruimte om haar selectie te versterken. Hierin slaagde men meer dan uitstekend. Met spelers als Koolwijk, Platje, Van der Velden en Nijland.

- Op de laatste dag van de transfermarkt verzekerde NEC zich ook nog eens van de diensten van spits Zeefuik (gehuurd van PSV) en de teruggekeerde Hongaar Vadócz.

- Nieuwkomer Nick van der Velden is tegen De Graafschap nog niet inzetbaar vanwege een blessure.

- De Graafschap benutte het competitievrije weekend met het spelen van een oefenduel. Tegen SC Brummen joeg men er 17 tegen de touwen.

- De Graafschap slaagde er niet in de selectie verder te versterken.  Een ultieme poging om aanvaller Badibanga te huren van Anderlicht, ging op het laatste moment de mist in..

- Voor het duel met NEC liggen de zorgen voor oefenmeester Ulderink achterin. Rechtsback Ties Evers keerde geblesseerd terug van Jong Oranje. Linksback Purrel Fränkel zit een schorsing van één duel uit.

- Assistent-trainer Richard Roelofsen ontbreekt eveneens op de bank. Hij werd tegen ADO naar de tribune gestuurd, hetgeen hem uiteindelijk ook een schorsing opleverde.

- Voor aanvang van de wedstrijd van dit weekend zou De Graafschap naar verluidt een shirtsponsor presenteren, dat over enkele weken het stokje overneemt van TitaTuinmeubelen.nl 

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1700 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap – NEC:
Het was een van de weinige thuiswedstrijd het afgelopen seizoen waarin De Graafschap echt achter de feiten aanliep.en drie tegentreffers moest incasseren van Vleminckx (hij miste ook nog eens een strafschop) Het werd 1-4 en Nalbantoglu scoorde namens de Superboeren.

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):
Overwinning: 46,04

Gelijkspel: 31,41

Nederlaag: 22,56

Dit is de laatste wedstrijd die meetelt in de eerste periode. Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X