Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan Vreman ziet onterechte nederlaag

Jan Vreman ziet onterechte nederlaag

Jan Vreman stelde terecht vast dat De Graafschap een onverdiende nederlaag had geleden tegen RKC Waalwijk (0-1). 'Het enige wat we ons kunnen verwijten, is dat we niet scoren. Dat deden we de vorige keren wel. Maar ik denk dat we er zondag nog veel uit kunnen halen', houdt Vreman hoop in een finaleplaats van de play-offs. 

De Graafschap speelde een sterke eerste helft met veel passie en strijd, maar zakte na rust ook terug. RKC echter werd nauwelijks gevaarlijk. Vreman: 'Zeker in de eindfase, bij de zestien moet het bij ons beter. Er lag zeker ruimte en als we die nog meer kunnen gebruiken en dan afdrukken moet het mogelijk zijn denk ik zondag.'

De Vijverberg liep nog redelijk vol op het laatste moment. 'Het zat aardig vol. Dat was mooi en de mensen bedankten ook de spelers na afloop. Maar de uitslag is teleurstellend. Ik weet daarom ook niet of ze genoten hebben. Maar we hebben laten zien dat we op de goede weg zijn', aldus Vreman.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X