Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Nathaniel Will rekent op volle Vijverberg

Nathaniel Will rekent op volle Vijverberg

Nathaniel Will is een belangrijke schakel in het collectief dat De Graafschap al weken is. De routinier weet wat het is om tegen een eredivisieclub te moeten spelen.

Waarschijnlijk treft De Graafschap RKC Waalwijk. 'Zij moeten. De druk zit er vol op daar. Wij willen vooral heel graag en zijn gevaarlijk de laatste weken. En we zijn echt een team. Dat is een goed teken. RKC is fysiek sterk en heeft meer ervaring. Ik hoop dat het verschil niet al te groot is.'

De tribunes werden vrijdagavond bevolkt door een kleine vijfduizend toeschouwers. Voor Will was dat eigenlijk een teleurstelling. 'Ik hoop dat het donderdag wel vol zit. Daar had ik nu al een beetje op gerekend na de eerste wedstrijd. We hadden een goede uitgangspositie om er een feestje van te maken. Het zou mooi zijn als het tegen RKC vol zit, maar ik snap ook wel dat het langzaam weer op gang moet komen dit seizoen', toonde Will zich ook realistisch.

Een kolkende Vijverberg was jarenlang het sterke wapen van De Graafschap. 'Zelf heb ik hier ook wel eens gevoetbald toen het helemaal vol zat (als speler van NEC, red). Dat is voor een tegenstander extra lastig. Ik hoop in elk geval dat ze ons donderdag weer zullen steunen', besluit de rechtsback.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X