Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap houdt kansen op Play-Offs gaaf (1-0)

De Graafschap houdt kansen op Play-Offs gaaf (1-0)

De Graafschap mag dankzij de overwinning op Sparta blijven hopen op deelname aan de Play-Offs. In een zeer matige wedstrijd scoorde Dean Koolhof de enige treffer, die goed bleek voor drie belangrijke punten: 1-0,

Op de half gevulde Vijverberg keerde Dean Koolhof terug in de basisopstelling. Oefenmeester Jan Vreman liet verder zijn formatie, die vorige week een punt pakte tegen Excelsior (2-2), ongemoeid.

In de eerste helft lieten beide ploegen niets zien en was er van gevaar voor beide doelen ook geen sprake. Het geplaagde Sparta met Gert Kuys op de bank bleef probleemloos overeind, al shuwden de Rotterdammers het fysieke spel niet. De Graafschap was eenmaal gevaarlijk via Koolhof. Een saaie eerste helft sleepte zich naar het einde.

In de tweede helft was het niet veel beter, maar ging De Graafschap wel op zoek naar het doelpunt dat het gaandeweg ook verdiende. Vincent Vermeij stuitte na een sprint nog op de doelman. Even later volgde de Doetinchemse voorsprong alsnog. Nathan Kabasele stond aan de basis van een mooie aanval. De huurling van Anderlecht legde uiteindelijk de bal prima klaar voor ploeggenoot Dean Koolhof die overtuigend afdrukte: 1-0.

In het restant konden de bezoekers nauwelijks overtuigen en kwamen de Superboeren niet in de problemen. Aanvallend lieten de Achterhoekers kleine kansen op de 2-0 liggen. Zo bleef het bij 1-0.

Foto's: www.achterhoekfoto.nl

Karakteristiek, vrijdag 18 april 2014

De Graafschap - Sparta Rotterdam 1-0 (0-0)
Scoreverloop: 1-0, Dean Koolhof (62)

Arbiter: Pérez
Toeschouwers: 5.053

Geel De Graafschap: Edwin Linssen, Gregor Breinburg
Geel Sparta Rotterdam: Mahi, Bilate

De Graafschap: Theo Zwarthoed, Nathaniel Will (58. Tim Vincken), Robin Pröpper, Ted van de Pavert, Milan Massop, Dean Koolhof, Edwin Linssen, Gregor Breinburg, Vlatko Lazic, Vincent Vermeij (90. Coen Maertzdorf), Nathan Kabasele (80. Brahim Darri)

Sparta Rotterdam: Sinouh, Samsey, Breuer, Ramsteijn, Slijngard, Nieuwendaal, Bruinier (63. Boukhari), Dogan, Deekman (81. Stokkers), Bilate (74. Van Hout), Mahi

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule
& Pupil van de Week & Hoe kom ik aan een seizoenkaart?

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter