Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Sparta-thuis

In aanloop naar… Sparta-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Vrijdag 18 april een belangrijk thuisduel voor De Graafschap tegen Sparta Rotterdam. De Doetinchemmers zullen in de top acht moeten eindigen om deel te nemen aan de play-offs. De Rotterdammers zijn hier al van verzekerd door een sterke tweede periode te hebben gespeeld.

- Scheidsrechter Perez is toegewezen voor deze confrontatie en wordt geassisteerd door Lapar en Zijlstra. Vierde official is Thijs.

- Er heerst onrust bij de Kasteelheren nadat in december coach Adrie Bogers door de onlangs opgestapte Wiljan Vloet werd ontslagen wegens tegenvallende resultaten. De opvolger van Bogers werd oud-Graafschaptrainer Gert Kruys.

-
 Onder Kruys werd in de tweede seizoenshelft tot nu toe slechts één overwinning geboekt op Jong PSV (1-2) en waren er twee gelijke spelen tegen Helmond Sport en Achilles’29 (beiden 1-1).

- Tegen FC Eindhoven (4-0), Fortuna Sittard (2-3) en Telstar (1-2) werden de afgelopen wedstrijden geen punten gepakt. Het duel met Telstar was de achtste thuisverlies op rij.

- De Graafschap verloor woensdag 9 april in de slotseconden van koploper Willem II (1-2) en pakte in de slotfase bij Excelsior (2-2) een punt om in de race te blijven voor de play-offs.

- Na dit seizoen zal De Graafschap van de volgende spelers afscheid nemen: Theo Zwarthoed, Ties Evers, Tim Vincken en Frank van Kouwen. Dit geldt ook voor speler Rogier Meijer, die mogelijk een functie gaat bekleden binnen de voetbalacademie.

- Middenvelder Gregor Breinburg tekende zelf niet bij en mag vertrekken. Met keeper Jasper Heusinkveld is men in gesprek voor een nieuwe verbintenis.

Nieuws van SV Superboeren

- Actieprijs kaarten De Graafschap – Jong Ajax (meer).

- Ook dit seizoen organiseert SV Superboeren De Graafschap de verkiezing Populairste Superboer. Wie volgt Gregor Breinburg op? Je kunt hier je stem uitbrengen.

- SV Superboeren De Graafschap probeert namens alle Superboeren een aandeel te kopen. De fans kunnen op deze manier helpen de de club uit de financiële problemen te helpen. Lees meer over de actie Veur Altied Superboer!. Betaling via IDEAL is nu ook mogelijk. Klik daarvoor hier.

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegeven in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 38,22

Gelijkspel: 32,03

Nederlaag: 29,75

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X