Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vreman: slag winnen op het middenveld

Vreman: slag winnen op het middenveld

Jan Vreman doet woensdag in het thuisduel met Willem II een aantal tactische omzettingen. De trainer van De Graafschap kiest voor een versterkt middenveld met Echcharaf en Lazic aan de zijkanten. Spelers die minder offensief zijn ingesteld dan de afwezige krachten Vincken en Koolhof.

'Willem II heeft gewoon een goed elftal met een aantal gevaarlijke spelers. Het is van belang de slag op het middenveld te winnen. Mede daarom zetten we Lazic door. Darri begint op de bank', bevestigt Vreman die verder ook Echcharaf een basisplaats geeft op het middenveld.

Vreman baalt nog altijd flink van de onverwachte nederlaag zondag tegen de beloften van FC Twente. 'Het was zeker een teleurstellende nederlaag. Zeker ook als je de andere uitslagen van deze deze speelronde bekijkt. Die waren niet in ons voordeel', weet Vreman. 'We hopen ons te herstellen van dat verlies en zullen thuis vol voor de winst gaan.'

De Achterhoeker kan ook volgend seizoen aanblijven als hoofdtrainer van De Graafschap. Een inhoudelijk gesprek daarover is echter nog niet geweest. 'Er is nog niet echt over gepraat. We hebben nu alle tijd nodig voor de wedstrijden en het nieuwe seizoen. De contracten die aflopen zijn opgezegd. We zijn ook druk met de scouting voor volgend seizoen. Dat is nu even belangrijker.'

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter