Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Willem II-thuis

In aanloop naar… Willem II-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Woensdag 9 april staat er een belangrijk duel op het programma. De Graafschap, de ploeg wilt voor de top 5 klassering gaan, staat op de zevende plaats en ontmoet titelkandidaat Willem II. De Tilburgers kunnen koploper FC Dordrecht passeren.

- Scheidsrechter Van Boekel is toegewezen voor deze confrontatie en wordt geassisteerd door Goossens en De Vries. Vierde official is Boot.

- Willem II zal er woensdag alles aan gaan doen om de drie punten te pakken. Bij een overwinning neemt het een voorsprong van twee punten op FC Dordrecht. Bij een gelijkspel komen de Tilburgers op een puntentotaal van 65 evenals de club uit Dordrecht.

- Het team van hoofdcoach Jurgen Streppel won vrijdag 4 april de cruciale wedstrijd tegen FC Dordrecht met 3-1. Boymans (2x) en Andrade waren de doelpuntenmakers. Gladon scoorde in de slotfase tegen.

- De Graafschap liep zondag tegen Jong FC Twente (2-1 verlies) duur puntenverlies op. Concurrenten FC Eindhoven (1-2 bij Jong Ajax) en FC Den Bosch (1-4 bij Jong PSV) wonnen wel van de beloftenteams. Hierdoor zakten de Superboeren naar plek zeven en de punten liggen dicht bij elkaar in de middenmoot.

- Eerder dit seizoen eindigde de confrontatie tussen beide ploegen in Tilburg op een 0-0 eindstand.

Nieuws van SV Superboeren

- Actieprijs kaarten De Graafschap – Jong Ajax (meer).

- Ook dit seizoen organiseert SV Superboeren De Graafschap de verkiezing Populairste Superboer. Wie volgt Gregor Breinburg op? Je kunt hier je stem uitbrengen.

-SV Superboeren De Graafschap probeert namens alle Superboeren een aandeel te kopen. De fans kunnen op deze manier helpen de de club uit de financiële problemen te helpen. Lees meer over de actie Veur Altied Superboer!. Betaling via IDEAL is nu ook mogelijk. Klik daarvoor hier.

-We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegeven in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 48,05

Gelijkspel: 32,04

Nederlaag: 19,91

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X