Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Langverwachte thuiszege voor De Graafschap (3-1)

Langverwachte thuiszege voor De Graafschap (3-1)

Met de derde zege op rij is deelname aan de play-offs weer een sta dichterbij gekomen voor De Graafschap. Het hoger geplaatste VVV-Venlo werd met 3-1 verslagen. Spits Nathan Kabasele onderstreepte zijn goede vorm met twee doelpunten.

Op de zonnige Vijverberg trad De Graafschap aan zonder de geblesseerden Frank van Kouwen en Gregor Breinburg. Jan Vreman nam nu Ted van de Pavert en Soufian Echcharaf op in zijn basiself.

De thuisploeg kende een prima eerste kwartier en profiteerde optimaal van het zwakke optreden van de Limburgers. Eerst speelde Schroyen te kort terug en Kabasele kwam er tussen. De aanvaller omspeelde de doelman en rondde uiteindelijk beheerst af: 1-0. De 2-0 volgde snel. Deze werd voorbereid door Dean Koolhof en weer liet Kabasele doelman Mäenpää gedicideerd kansloos: 2-0. De zesde competitietreffer van de Anderlecht-huurling.

Voor de rust hadden de Achterhoekers de winst al veilig kunnen stellen, Maar een schot van Lazic en opnieuw Kabasele scoorden niet. Het zwakke VVV gaf voor rust niet thuis.

Na de rust zorgde een misverstand tussen Lazic en Zwarthoed ervoor dat de ingevallen Rajcomar een leeg doel voor zich had en simpel voor 2-1 kon zorgen. Even leek De Graafschap van slag maar d Limburgers waren te zwak om de Superboeren echt in problemen te brengen.

Toen VVV-verdediger Balkenstein blunderde besliste Vermeij het duel door beheerst de 3-1 aan te tekenen. De bezoekers zagen Reimerrink zijn tweede gele kaart krijgen en beëindigden het duel zo met tien man.

Foto's: www.achterhoekfoto.nl

Karakteristiek, zaterdag 29 maart 2014

De Graafschap - VVV-Venlo 3-1 (2-0)
Scoreverloop: 1-0, Nathan Kabasele (6), 2-0, Nathan Kabasele (14), 2-1, Rajcomar (56), 3-1, Vincent Vermeij (78)

Arbiter: Wiedemeijer
Toeschouwers: 6.896

Geel De Graafschap: Soufian Echcharaf
Geel VVV-Venlo: Kruysen

Rood VVV-Venlo: Reimerink (2x geel, 85)

De Graafschap: Theo Zwarthoed, Nathaniel Will (76. Ties Evers), Robin Pröpper, Ted van de Pavert, Vlatko Lazic, Tim Vincken, Edwin Linssen, Soufian Echcharaf (72. Caner Cavlan), Dean Koolhof, Vincent Vermeij, Nathan Kabasele (64. Brahim Darri)

VVV-Venlo: Mäenpää, Ascroft, Balkestein, Altheer, Schroyen, Kruysen, Türk, Sevinc (86. Hendriks), Reimerink, De Kogel (46. Rajcomar), Gijzen (81. Donkers)

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule
& Pupil van de Week & Hoe kom ik aan een seizoenkaart?

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 26 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter