Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap vangt bot bij Sietze Veen

De Graafschap vangt bot bij Sietze Veen

Sietze Veen is door De Graafschap gevraagd terug te keren bij de Achterhoekse voetbalclub. De populaire oud-voorzitter heeft echter bedankt.

De Graafschap zag in Veen de man die de rust kan terugbrengen in en rond De Vijverberg. De clubleiding hoopte dat de voormalig-spits als een soort bemiddelaar zou optreden en gesprekken wilde voeren met verschillende geledingen van de club. Veen zou te weinig tijd hebben om zich intensief met de club te bemoeien en haakte na verschillende gesprekken met onder meer voorzitter Henk Zweers af.

Bij De Graafschap rommelt het al weken. Dieptepunt was de soap rondom het vertrek van trainer Jimmy Calderwood. Ook stapte manager Vroomans vorige maand op en trad onlangs eveneens directeur Bloemers onder 'zachte dwang' terug. Afgelopen week vond in Doetinchem een crisisgesprek plaats tussen de spelersraad, de Raad van Commissarissen en de technische staf.

Volgens de spelers is er veel wantrouwen richting de clubleiding en vraagt de selectie zich af welke kant De Graafschap op wil. 'Het ontbreekt bij de club aan communicatie. Als het bovenin onrustig is, heeft dan ook invloed op beneden. Het rommelt onzettend en dat is heel erg jammer', reageerde doelman Theo Zwarthoed vrijdag na de thuisnederlaag tegen MVV.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X