Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vreman kiest voor Soufian Echcharaf

Vreman kiest voor Soufian Echcharaf

Soufian Echcharaf staat vrijdag in de thuiswedstrijd van De Graafschap tegen MVV in de basis. De middenvelder vervangt Gregor Breinburg, die geschorst is. Verder wijzigt Jan Vreman niets aan het team dat zondag bij Achilles'29 won.

'De afgelopen dagen zijn goed verlopen. Iets rustiger, maar dat is ook logisch denk ik. Het meeste is nu wel geschreven. Maar natuurlijk zijn er nog veel onduidelijkheden en is de vraag vooral hoe nu verder. Wij als groep hebben de pijnpunten van Achilles doorgesproken. Na de 2-2 tegen Volendam hopen we de lijn nu door te kunnen trekken', zegt oefenmeester Vreman.

De laatste thuiszege dateert van 29 november toen FC Emmen werd verslagen. Daarna volgden nederlagen tegen FC Den Bosch en Helmond Sport. Na de winterstop ging ook het jubileumduel tegen Fortuna Sittard verloren. Twee weken geleden werd het tegen Volendam, toen Vreman de opgestapte JImmy Calderwood verving, echter 2-2 en voetbalde de Achterhoekse club niet onverdienstelijk.

Op dit moment staat De Graafschap zesde in de Jupiler League. Doelstelling voor de rest van het seizoen is het bereiken van de play-offs, waar clubs strijden om promotie.

Opstelling De Graafschap: Zwarthoed, Will, Van Kouwen, Pröpper, Lazic; Vincken, Echcharaf, Linssen, Koolhof; Kabasele, Vermeij

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X