Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… MVV Maastricht-thuis

In aanloop naar… MVV Maastricht-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Vrijdagavond 28 februari staat om 20:00 uur de ontmoeting tussen De Graafschap en MVV Maastricht op het programma. Het verschil tussen de nummer zes en positie veertien kent vier punten.

- Scheidsrechter Gerritsen is toegewezen voor deze confrontatie en wordt geassisteerd door De Vries en Vandeursen. Vierde official is Mulder.

- Tegenstander MVV is aan een goede reeks bezig. Elf punten uit de laatste vijf duels werden er behaald met knappe resultaten tegen ploegen uit het linkerrijtje: FC Dordrecht (2-0 winst), Sparta Rotterdam (1-2 winst), Willem II (2-2) en vorige week vrijdag tegen FC Volendam (0-1 winst).

- In het team van hoofdcoach Ron Elsen is Sven Braken de clubtopscorer met zes treffers, gevolgd door Maic Sema en Tom van Hyfte met 5 doelpunten.

- De Graafschap wist afgelopen zondag een 1-4 overwinning te boeken bij Achilles’29. De doelpunten kwamen op naam van Tim Vincken, Vlatko Lazic, Dean Koolhof en Brahim Darri.

- In Maastricht eindigde de eerdere confrontatie tussen beide elftallen in een 2-1 winstpartij van MVV. Piotr Parzyszek opende de score, maar werd teniet gedaan door twee goals van Sema.

- Vorig seizoen eindigde de ontmoeting op De Vijverberg in een 1-1 eindstand. Anco Jansen scoorde namens de thuisploeg, Danny Scheurs deed dat voor de uitspelende club.

- De Graafschap zou bij een zege nog eventueel kunnen aansluiten richting de top vijf. De puntenverschillen in de middenmoot zijn erg klein. De laatste thuisoverwinning dateert van 29 november 2013 tegen opponent FC Emmen (4-0).

Nieuws van SV Superboeren

- SV Superboeren De Graafschap probeert namens alle Superboeren een aandeel te kopen. De fans kunnen op deze manier helpen de de club uit de financiële problemen te helpen. Lees meer over de actie Veur Altied Superboer!. Betaling via IDEAL is nu ook mogelijk. Klik daarvoor hier.

- Ben je opzoek naar het wedstrijdschema na de winterstop van zowel het eerste elftal als de beloften? Kijk dan hier.

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegeven in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 57,89

Gelijkspel: 31,58

Nederlaag: 10,53

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X