Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap niet langs FC Oss (2-2)

De Graafschap niet langs FC Oss (2-2)

De Graafschap is op bezoek bij FC Oss niet verder gekomen dan een gelijkspel (2-2) Debutant Vincent Vermeij en Ted van de Pavert scoorden voor de Achterhoekers. Door deze nieuwe puntendeling raakt een plek bij de eerste vijf steeds meer buiten bereik.

In Brabant startte De Graafschap met Frank van Kouwen, die daarmee Ted van de Pavert uit de basis verdreef. Vincent Vermeij en Nathan Kabasele vormde de aanval van de ploeg van Jimmy Calderwood. De plek van de geschorste Linssen werd ingenomen door Echcharaf.

Dat De Graafschap niet in grootse vorm verkeerd, werd ook tegen hekkensluiter FC Oss snel zichtbaar. Via Janssen en Maletic liet de thuisclub, vroeg in het duel, prima kansen liggen. Het eerste gevaar van De Graafschap volgde naar een kleine twintig minuten, maar Vermeij vond doelman Koopmans op zijn weg.

Na een half uur bracht Opoku de stand op 1-0. Hij liet doelman Zwarthoed van dichtbij kansloos: 1-0. De Graafschap maakte de achterstand echter snel ongedaan. Een strak schot van Vermeij betekende de 1-1.

Na rust gebeurde er heel lang niet veel in Oss en zakte De Graafschap weer erg ver weg. De ingevallen Tutuarima leek te profiteren van een enorme flater van Van Kouwen, maar Zwarthoed voorkwam de treffer.

Het was Ted van de Pavert die De Graafschap zelfs op voorsprong bracht. De voor Van Kouwen in het veld gekomen verdediger, scoorde direct. Ook deze voorsprong hield niet lang stand: Opoku scoorde opnieuw (2-2). 

In slotfase hadden beide ploegen kansen op een derde treffer. Voor De Graafschap misten Koolhof en Echcharaf.

Karakteristiek, vrijdag 07 februari 2014

FC Oss - De Graafschap 2-2 (1-1)
Scoreverloop: 1-0, Opoku (31), 1-1, Vincent Vermeij (34), 1-2, Ted van de Pavert (75), 2-2, Opoku (81)

Arbiter: Van den Heuvel
Toeschouwers: 1.337

Geel De Graafschap: Robin Pröpper, Nathaniel Will
Geel FC Oss: Philips, Kaprálik, Ramlal

De Graafschap: Theo Zwarthoed, Nathaniel Will, Robin Pröpper, Frank van Kouwen (74. Ted van de Pavert), Vlatko Lazic, Brahim Darri (59. Jerry van Ewijk), Soufian Echcharaf, Gregor Breinburg, Dean Koolhof, Vincent Vermeij, Nathan Kabasele 

FC Oss: Koopmans, Monteiro (39. Ramlal), Kaprálik, Piqué, Tissingh, Janssen, Van der Sloot, Maletic, Van den Ouweland, Philips (62.Tutuarima), Opoku

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule
& Pupil van de Week & Hoe kom ik aan een seizoenkaart?

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X