Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap zet deur Jansen weer op kier

De Graafschap zet deur Jansen weer op kier

Het lijkt erop dat Anco Jansen een dag voordat de transfermarkt sluit alsnog vertrekt bij De Graafschap. 'De deur is in principe dicht, maar misschien doet iemand die toch nog open', zegt technisch manager Roland Vroomans.

Go Ahead Eagles en SC Cambuur hebben serieuze interesse in de aanvaller. Eerder probeerde De Graafschap Jansen te ruilen met ADO Den Haag-spits Michiel Kramer, maar die deal ketste af. 'Voor ADO was het onbespreekbaar.' Jansen wil graag vertrekken, maar De Graafschap houdt vast aan de prijs van naar verluidt ongeveer 250 duizend euro voor de 24-jarige spelbepaler.

Jansen probeerde afgelopen zomer ook al een transfer te forceren bij De Graafschap, maar op de valreep mislukte een overgang naar Celtic, NAC en Roda. Dat de Achterhoekse club nu alles op alles zouden zetten om Jansen nu te laten vertrekken, doet directeur Bloemers af als 'complete onzin'.

'Dat wij met Anco zouden leuren, klopt niet. We willen niet en Piotr en Anco laten gaan, mits er natuurlijk goede vervangers voor terugkomen. Wij vroegen bij ADO naar Kramer en toen hebben zij geïnformeerd naar de voorwaarden van Anco', stelt Bloemers. 'Nee, voor Anco is niets concreet op dit moment. We zoeken wel naar een spits om het vertrek van Piotr op te vangen. Natuurlijk hebben we een lijstje. De Graafschap heeft echt een financieel goede slag geslagen en natuurlijk doen we er alles aan om heel snel weer iemand terug te halen', meldt Bloemers.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X