Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Anco Jansen maakt seizoen af bij De Graafschap

Anco Jansen maakt seizoen af bij De Graafschap

De kans is miniem dat Anco Jansen voor vrijdagavond nog vertrekt naar een andere club. De Graafschap wilde dinsdag nog afwachten, maar geen enkele club meldde zich concreet voor Jansen. 'Wij kunnen anders niks zelf meer doen. Dan zou de tijd te kort zijn om te reageren. Daarom is dit de laatste dag voor ons', zegt technisch manager Roland Vroomans.

Toen Jansen er in de zomer niet in slaagde een transfer te forceren, bleef hij geruime tijd weg bij zijn werkgever. Vroomans verwacht nu geen frustraties. 'Anco zit er veel beter bij dan destijds. En De Graafschap is ambitieus', verklaart Vroomans.

Go Ahead Eagles meldde zich onlangs nog voor Jansen, maar ook de club uit Deventer lijkt de transfersom van ongeveer 3 ton niet te willen betalen voor de spelbepaler. Ook voor topscorer Piotr Parzyszek bestaat belangstelling. 'Daar kan misschien nog best iets in gebeuren, maar onze insteek is altijd geweest een transfer pas te laten ingaan na dit seizoen. Als een club Piotr per direct wil, zal de prijs hoger zijn', stelde Vroomans dinsdagmiddag duidelijk vast.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X