Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap biedt Jansen aan in de Eredivisie

De Graafschap biedt Jansen aan in de Eredivisie

Na het vertrek van clubtopscorer Piotr Parzyszek is de kans groot dat ook Anco Jansen deze week nog bij De Graafschap vertrekt. De 25-jarige aanvaller wordt door de club aangeboden bij verschillende Eredivisieclubs.

Zowel SC Cambuur als Go Ahead Eagles toonde onlangs interesse in Jansen, maar kwam niet tot een akkoord met de De Graafschap. De Doetinchemse clubleiding verlangt naar verluidt 250 duizend euro voor de aanvaller.

Jansen heeft in Doetinchem nog een contract tot het einde van het seizoen met een optie voor nog een jaar. Juist die optie is een probleem voor De Graafschap, aangezien hij dan een flinke salarisverhoging tegemoet kan zien. De club kampt, ook na de verkoop van Parzyszek, nog altijd met grote financiële problemen.

Reden voor de clubleiding om Jansen aan te bieden bij andere clubs. Woensdag werd de aanvaller aangeboden bij ADO Den Haag, waarbij De Graafschap hoopte om aanvaller Michiel Kramer in de deal te betrekken. De Hagenaars hebben echter geen interesse.

Bron: VI.nl

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X