Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Eredivisieclubs in de rij voor Superboer Anco Jansen

Eredivisieclubs in de rij voor Superboer Anco Jansen

Afgelopen zomer was hij dichtbij een transfer naar Celtic en ook NAC Breda en ADO Den Haag waren concreet voor Anco Jansen. De Graafschap hield de speler echter aan zijn contract. Deze winter lonkt opnieuw sportieve promotie. Roda JC, PEC Zwolle en SC Cambuur hebben interesse in de 24-jarige aanvaller.

De Friezen willen Martijn Barto en Oebele Schokker als ruilmiddel inzetten. 'Er wordt geïnformeerd naar Anco, waarbij hele creatieve oplossingen worden geopperd', aldus technisch manager Roland Vroomans van De Graafschap. 'We zullen Anco echter niet zomaar laten gaan, want hij is een belangrijke speler voor ons.'

De Doetinchemse club lichtte onlangs de optie in Jansens contract, waardoor hij tot medio 2015 vastligt. De Zwollenaar staat sinds begin 2012 onder contract bij De Graafschap, dat hem overnam van het nu failliete SC Veendam. Vorig seizoen maakte Jansen 21 doelpunten, terwijl hij deze jaargang al zes treffers liet noteren.

Behalve Jansen, staat ook Gregor Breinburg open voor een vertrek uit de Achterhoek. De 22-jarige middenvelder heeft een aflopend contract.

Bron: VI.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong FC Utrecht

Jong FC Utrecht

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 18 oktober, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker