Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Inhoud kerstuitgave D'ran! Magazine

Inhoud kerstuitgave D'ran! Magazine

Het is gelukt om dit jaar het tweede nummer van D’RAN! Magazine uit te brengen voor de Kerst. Daar zijn we trots op. De redactie heeft een groot compliment verdiend dat het weer zo’n geweldig mooi magazine heeft weten te maken. We wensen je veel LEESPLEZIER met prachtige verhalen en interviews onder de KERSTBOOM.

Deze week ontvangen niet alleen de leden van de SV Superboeren het nieuwe D’RAN! Magazine, maar alle seizoenkaarthouders krijgen ons Magazine in de brievenbus. Dit DOEN WE in het kader van ons AANSTAANDE 40-JARIG JUBILEUM. Tot het eind van het seizoen zal de SV Superboeren verschillende ACTIES doen ter ere van ons jubileum.

Inhoud D'ran! Magazine, jaargang 22, nummer 2, december 2013

In dit DECEMBERNUMMER van D’RAN! Magazine tref je de volgende artikelen aan. In de eerste plaats gaat onze aandacht uit naar de SUPPORTERSAVOND van maandag 9 december. In een stampvol café Paddys traden SIMON KISTEMAKER en HANS KRAAY JR. op voor ruim 250 supporters. Van deze SUPER GEZELLIGE AVOND heeft Dennis van Amerongen een prachtig verslag gemaakt.

Onze Barbara Berends heeft deze keer ROBIN PRÖPPER en THEO ZWARTHOED aan de tand gevoeld. OPVALLEND POSITIEF zijn beide heren over het KAMPIOENSCHAP. Dus dat zit wel goed! Vidal vertelt over zijn JEUGDLIEFDE waaraan hij voor altijd zijn hart verpand heeft. Lees wie zijn grootste liefde is.

Lars Veldboom heeft dit keer HANS VAN DE HAAR gestrikt voor een interview. ‘IK BEN EEN ECHTE GRAAFSCHAPFAN’ zegt Hans ‘THE PRIDE OF THE SPINSIDE’. Daan van Leeuwen blikt terug met RENÉ BOT; oud-speler vol GOEDE IDEEËN voor de toekomst. René Bot: ere-lid, Superboer en KARTREKKER voor het AANDELENPLAN VAN DE SUPPORTERSVERENIGING.

De ANHANGERSRAOD is een terugkerend onderwerp in ons Magazine. Wim van de Louw (de nieuwe voorzitter van de Raod) vertelt over de nieuwe samenstelling van de Anhangersraod sinds de verkiezingen. De Anhangersraod heeft ook zijn eerste AWAYDAY mogen beleven. LEES hoe het de leden verging in het uitvak in Dordrecht.

Brigata Tifosi vierde haar 10-jarig bestaan op zaterdag 2 november in stadion DE VIJVERBERG. In ons Magazine een MOOIE FOTO-IMPRESSIE . Eric Schuurman verdiept zich in de communicatie van de club nu de functie van communicatie manager is komen te vervallen door de bezuinigingen. De COLUMN van Eric is weer KRITISCH, SCHERP EN RECHT DOOR ZEE zoals we hem kennen.

De VASTE RUBRIEKEN maken deze prachtige uitgave van D’RAN! Magazine weer compleet. Alleen al voor zo’n Magazine WORD JE LID van de SV Superboeren.

Als lid van de SV Superboeren De Graafschap ontvangt u het D'ran! Magazine gratis. Bent u geen lid en wilt u toch de D'ran! ontvangen? Word dan lid en profiteer van alle voordelen! Bekijk hier de voordelen.

Abonnement D’ran! Magazine

Het is ook mogelijk je te abonneren op het D’ran Magazine. Je bent dan géén lid van SV Superboeren De Graafschap (en profiteert dus ook niet van de overige voordelen van een lidmaatschap). Wél ontvang je 4x per seizoen ons D’ran! Magazine.

- Print het aanmeldformulier (PDF)

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X