Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Voorwoord kerstnummer D'ran!: Juichen helpt

Voorwoord kerstnummer D'ran!: Juichen helpt

De eerste competitiehelft zit er (bijna) weer op. We staan op de drempel van de winterstop. Onze club draait mee bij de bovenste vijf. We hebben momenten van vreugde gehad en momenten van teleurstelling. Veel wedstrijden met een goede eerste helft gevolgd door een slechte tweede helft. Laten we hopen dat de tweede helft van de competitie een goede wordt.

In de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht hebben de Superboeren laten zien dat het zeker mogelijk is om de tweede competitiehelft door te stomen naar een hogere positie op de ranglijst. Niet alleen op het veld werd een goede prestatie neergezet maar ook de meegereisde Superboeren in het uitvak waren in vorm in Dordrecht. Een goed samenspel tussen spelers en supporters. Lees meer hierover in het artikel in dit magazine.

Wat geeft nou de doorslag om tot een goed samenspel te komen. Juichen we harder als er goed gespeeld wordt of spelen zij beter als er harder gejuicht wordt? Het zal beide waar zijn. We kunnen slechts één conclusie trekken: juichen helpt. Het elftal heeft de steun van de supporters nodig. Teleurstelling is daar ook onderdeel van, zowel voor de spelers als voor de supporters. Ook ik vraag me wel af waarom een speler niet tot het bittere einde er op knalt. Maar anderzijds kan ik me ook niet voorstellen dat je bij zo’n mooie club als De Graafschap speelt en denkt laat ik vandaag maar alle ballen verkeerd raken.

Laten we met z’n allen zorgen voor een positieve sfeer op de tribunes van De Vijverberg en op awaydays, alleen zo kunnen we elkaar motiveren tot goede prestaties. Als ‘Wij De Graafschap zijn’ dan moeten we als supporters ook strijden voor de overwinning en dat doen we met alle middelen die we hebben: juichen, zingen, vlaggen, vuurwerk… Niet alleen het elftal heeft onze steun nodig ook onze club heeft onze steun nodig.

De club gaat aandelen verkopen om uit de financiële noodsituatie te komen. De SV Superboeren is van mening dat wij als supporters ook ons ‘aandeel’ moeten leveren. Er zijn naar mijn mening twee zaken van belang. 1) We willen straks allemaal dat onze kinderen het 100-jarig bestaan van de club meemaken en 2) Wij supporters willen aan tafel zitten bij de aandeelhouders om mee te praten over de toekomst van onze club. Hiervoor vraag ik de steun van alle supporters! Zodra wij het plan om een aandeel te kopen uitgewerkt hebben kloppen wij bij je aan. Dan moet je niet alleen juichen maar ook de knip trekken. Weet dat je er veel voor terug krijgt, want een Achterhoek zonder De Graafschap dat kan niet.

Fijne feestdagen,

Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap
Reageren? hansboesberg@superboeren.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X