Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Achilles’29-thuis

In aanloop naar… Achilles’29-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Voor het eerst in de historie speelt De Graafschap een competitiewedstrijd tegen Achilles’29. Deze ploeg uit Groesbeek is aan het eerste seizoen bezig in de Jupiler League.

- De scheidsrechter voor dit duel is Perez. Zijn assistenten zijn Lobbert en Polman. Vierde official is Steeg.

- Achilles’29 staat op de voorlaatste plaats met in totaal dertien punten. FC Oss is, met elf punten, de huidige hekkensluiter.

- De club uit Groesbeek wist dit seizoen historie te schrijven. Zo werd bijv. het eerste duel gespeeld bij FC Emmen met een 2-2 eindstand, dus eerste behaalde punt. Freek Thoone en Frank Hol waren op 3 augustus de doelpuntenmakers.

- Het team van coach François Gesthuizen wist overwinningen te boeken op FC Oss (0-1), Jong Ajax (2-1), FC Den Bosch (0-2) en Jong PSV (3-2).

- Achilles’29 verloor de laatste vijf confrontaties waarvan de laatste drie wedstrijden tegen FC Volendam (0-2), Sparta Rotterdam (1-0) en FC Eindhoven (3-1).

- De Graafschap wist afgelopen maandag het gat van zeven punten met koploper FC Dordrecht te behouden. Er werd bij Jong Ajax met 1-2 gewonnen.

- Na een 1-0 achterstand van oud-Graafschapper Sam Hendriks, wisten Anco Jansen en Piotr Parzyszek (pen) de Doetinchemse treffers te produceren.

- Piotr Parzyszek, de clubtopscorer met veertien goals, ontbreekt tegen Achilles’29 wegens interlandwedstrijden met Jong Polen.

- De komende dagen zal bekend worden of Tim Bakens en Nathaniel Will terugkeren van een blessure. Net als Gregor Breinburg ontbraken deze spelers in de wedstrijdselectie van coach Pieter Huistra tegen Jong Ajax.

Nieuws van SV Superboeren

- SV Superboeren bestaat 40 jaar, Brigata Tifosi 10 jaar. Dat maakt samen een halve eeuw. Reden voor deze groeperingen om de grootste koning van de laatste 50 jaar (en de twaalf eeuwen daarvoor) naar Doetinchem te halen (meer).

- Bij het D'ran! Magazine dat recent aan al onze leden is verstuurd, zit een formulier in. Wij vragen u dit formulier in te vullen en naar ons op te sturen. Dit kan ook via info@superboeren.nl.

- Kent u ons D'ran! Magazine? We geven gratis proefabonnementen weg (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 91,53

Gelijkspel: 5,26

Nederlaag: 3,20

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X