Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Pieter Huistra reageert getergd op kritiek

Pieter Huistra reageert getergd op kritiek

De Graafschap-trainer Pieter Huistra reageert getergd op de kritiek vanuit de clubleiding, die het verwijt maakt dat er niet genoeg D'ran-voetbal wordt gespeeld.

"Ik voel geen extra druk. Ik heb het verder niet gelezen en trek me er ook weinig van aan. Mensen noemen mij wel eens eigenwijs en ik ben overtuigd met de manier waarop wij voetballen. Ik vind niet dat wij saai spelen. D'ran dat wil ik ook juist als als trainer. We willen domineren en aanvallen met veel variatie. We groeien daar in."

"Ze zeggen ook dat ik voor verzorgd voetbal sta. Dat is helemaal niet zo. Ik wil vooral aanvallen en breng dat overal waar ik werk op de spelers over. Je zag het vandaag ook terug. Veel combinaties, veel kansen en veel goals. Jammer van die domme rode kaart van Anco Jansen. Daar doet hij zichzelf, maar ook het team enorm mee tekort. Hij is er nu niet bij uit tegen Volendam en dat is zonde, zeker als je ziet wat hij vandaag allemaal voor goede dingen heeft gedaan."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter