Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Excelsior-thuis

In aanloop naar… Excelsior-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Na de midweekse bekerconfrontatie staat zaterdagavond in competitieverband de wedstrijd De Graafschap - Excelsior weer op het programma.

- In de KNVB Beker won Excelsior dinsdag met 1-3 van de Superboeren. Na achttien minuten drie doelpunten met een 1-2 tussenstand. Lars Hutten, de gelijkmaker van Anco Jansen en Daan Blij waren de doelpuntenmakers. In de blessuretijd bracht Kevin Vermeulen de 1-3 eindstand.

- Leidsman voor de komende wedstrijd is Janssen. Zijn assistenten zijn De Vree en Nanninga. Vierde official is Thijs.

- Excelsior wist, net als FC Den Bosch, dit seizoen vijf keer gelijk te spelen. Deze resultaten werden behaald tegen Helmond Sport (2-2), Jong PSV (1-1), FC Dordrecht (1-1), FC Volendam (2-2) en vorige week tegen Telstar (1-1).

- Het team van hoofdcoach Jon Dahl Tomasson wist de belangrijke derby tegen Sparta met 1-0 te winnen en was er in de volgende speelronde opnieuw deze eindstand tegen MVV Maastricht.

- Excelsior neemt de dertiende plaats in van de Jupiler League met elf punten.

- De Graafschap-doelman Theo Zwarthoed zal de komende drie weken niet het doel verdedigen wegens een liesblessure en mist daardoor de wedstrijden tegen Excelsior, Sparta en Jong Ajax. Coach Pieter Huistra zal nu bepalen welke keeper, Jasper Heusinkveld of Jordy van de Kracht, in het doel staat.

- Tijdens de bekerontmoeting keerde Jerry van Ewijk, na een blessure, terug in de basis. Ook Anco Jansen en Edwin Linssen stonden aan de aftrap. Gregor Breinburg was ziek en ontbrak daardoor in de selectie.

- In competitieverband was de laatste wedstrijd in Doetinchem de openingswedstrijd van vorig seizoen. Beide ploegen degradeerden uit de Eredivisie en kenden een moeizaam jaar in de Eerste Divisie. De thuisploeg won dat duel van de Rotterdammers met 2-0 door treffers van Karim Tarfi en Soufian El Hassnaoui.

Nieuws van SV Superboeren

- Kent u ons D'ran! Magazine? We geven gratis proefabonnementen weg (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 74,14

Gelijkspel: 20,37

Nederlaag: 5,49

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X