Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Pieter Huistra is weer wat ambiteuzer

Pieter Huistra is weer wat ambiteuzer

De Graafschap-trainer Pieter Huistra noemde zijn ploeg in de voorbereiding nog een titelkandidaat, maar trok dat na een paar wedstrijden weer terug.

Na de zege op Telstar was hij weer wat ambitieuzer. "We moeten in het seizoen groeien en we willen erbij komen. Daar horen we ook thuis met dit team."

Telstar maakte bepaald geen sterke indruk. "De vraag is waar dat dan aan ligt. Zij stonden niet voor niks redelijk bovenaan, maar het lag puur aan ons dat zij er totaal niet aan te pas zijn gekomen. We hebben de bal vanaf het allereerste moment in de ploeg gehouden, alleen creëerden we voor rust te weinig kansen. Toch namen we een 2-0 voorsprong en na rust was het beter en hadden we er meer moeten maken dan die ene."

De sfeer op De Vijverberg was uitstekend en er was ook duidelijk meer publiek. "Nou, lekker houden zo. Je merkt dat er een mooie wisselwerking kan ontstaan."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X