Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Powel en De Graafschap praten weer

Powel en De Graafschap praten weer

Berry Powel en De Graafschap zijn weer in gesprek. Misschien komen beide partijen deze week toch nog tot een akkoord over een contract van een jaar voor de 33-jarige spits. Ook wil De Graafschap snel weer om tafel met Anco Jansen, die al twee weken weigert te trainen omdat zijn werkgever een beloofde transfer zou blokkeren. Vorig seizoen was Jansen topscorer met 21 goals. ADO Den Haag was tot nu toe de enige concrete kandidaat. De Graafschap veegde het aanbod van 250 duizend euro echter resoluut van tafel.

Maar ook een rentree van Powel op De Vijverberg behoort dus weer tot de mogelijkheden. Na het duel van zaterdag met Jong PSV sprak de geboren Utrechter in de bestuurskamer van De Vijverberg met onder meer manager Roland Vroomans en directeur Henk Bloemers. Ook schoof een aantal leden van de Raad van Commissarissen aan bij het onderhoud. Powel had daarvoor samen met een bevriende relatie de wedstrijd bekeken.

Vorige week legde de spits nog een bod van De Graafschap naast zich neer en leek een transfer definitief van de baan. Naar verluidt onderzoeken beide partijen nu opnieuw of ze elkaar toch nog financieel kunnen vinden. Pieter Huistra ziet het wel zitten in een 'type Powel', zo liet de oefenmeester vrijdagmiddag weten. 'We hebben nog wat kracht en power nodig voorin. Daar zijn we naar op zoek.' 

Berry Powel speelde de afgelopen jaren bij het Spaanse Elche maar liet daar zijn contract onlangs ontbinden. In het verleden was hij zeer succesvol als spits in Doetinchem. Powel vormde een gevreesd koppel met John van Beukering en later Donny de Groot.

Bron: Omroep Gelderland

Foto: Bob Hengeveld (archief seizoen 2006/2007)

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X