Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Huistra ziet progressie in opbouw

Huistra ziet progressie in opbouw

Met Tim Bakens als regisseur in de defensie kwam De Graafschap aan voetballen toe tegen Jong PSV. Hoewel de thuisploeg alle ruimte kreeg, onderscheidde Bakens zich in positieve zin. 'Je ziet dat Tim in de opbouw een belangrijke rol heeft', weet ook Pieter Huistra.

De trainer ziet progressie. 'Voetballen gaat eigenlijk maar om twee dingen. Goed verdedigen en effectief aanvallen. En dat begint bij opbouwen. Ik zag achterin spelers die lef toonden en middenvelders en de backs durfden in te spelen. Spelers voelen dat het beter wordt en willen hiermee door. Met slechts drie goals tegen zitten we ook aan de goede kant op dit moment', was Huistra positief.

Minder was de trainer te spreken over de slechte bezetting op De Vijverberg. 'Alleen met resultaten kunnen we de mensen weer naar het stadion krijgen. Ik besef dat het tijdstip niet ideaal is. Mensen werken nog of voetballen zelf. Dat de fanatieke aanhang er niet was vind ik jammer. Ik vind dat je als supporter je club altijd moet ondersteunen.'

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X