Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Excelsior-uit

In aanloop naar... Excelsior-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De wedstrijd van zaterdagavond in Rotterdam wordt geleid door de heer Liesveld. Als assistenten zullen de heren Schaap en Steegstra met de vlag in de weer gaan. Als vierde man zal de Heer Van den Heuvel aanwezig zijn.

- Bij Excelsior zit vanaf dit seizoen John Lammers op de bank als trainer. De Brabander was in het seizoen 2002/03 in dienst bij De Graafschap, als assistent van hoofdtrainer Peter Bosz.

- De Kralingers zijn na twee wedstrijden nog puntloos. Men iks ook nog opzoek naar de eerste treffer in het nog jonge seizoen. De eerste twee duels eindigden beiden in een 2-0 nederlaag.

- Bij Excelsior staat vanaf dit seizoen Jason Oost onder contract. In het seizoen 2008/09 speelde de aanvaller 30 wedstrijden voor de Superboeren. Hierin was hij vijf keer trefzeker. De laatste 2 jaar speelde Oost in België bij KSVK United.

- Op bezoek bij FC Utrecht slaagde De Graafschap er niet in een 0-2 voorsprong over de finish te brengen. Uiteindlijk stelde men toch nog één punt veilig.

- Michael de Leeuw was tegen FC Utrecht twee keer de aangever bij het doelpunt van De Graafschap.

- Spits Rydell Poepon prikte zij eerste treffer van het seizoen binnen. Diverse clubs volgen zijn prestaties met warme belangstelling.

- Nenad Sreckovic (23) mag zich nu echt speler van De Graafschap noemen. De Serviër tekende een driejarig contract. In afwachting van een werkvergunning is hij echter nog niet speelgerechtigd.

- De Graafschap zal tegen Excelsior spelen met rouwbanden, dit vanwege het overlijden van Fritz Korbach. De markante oud-trainer van de Doetinchemse club, overleed vorige week zondag op 66-jarige leeftijd.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1700 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste Excelsior – De Graafschap:
Dit duel vond plaats aan het einde van het vorig seizoen. Het eindigde zoals het begon: 0-0. Namens De Graafschap miste Steve De Ridder de grootste kans.

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 73,36

Gelijkspel: 21,02

Nederlaag: 5,62

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X