Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Conflict Jansen - De Graafschap in impasse

Conflict Jansen - De Graafschap in impasse

Anco Jansen is goed in staat zijn werk te doen voor voetbalclub De Graafschap. Dat zegt een arbo-arts die de speler heeft onderzocht. De 24-jarige Zwollenaar heeft een arbeidsconflict met zijn werkgever en traint al twee weken niet mee met de selectie. In de slepende affaire dreigt een arbitragezaak waarbij een rechter zal moeten besluiten over de kwestie.

Volgens zaakwaarnemer Postma gaat Jansen gebukt onder stress omdat De Graafschap niet zou willen meewerken aan een transfer. 'Hij is doodziek van De Graafschap. Er worden vieze spelletjes gespeeld', reageerde Postma vorige week. Dinsdag zaten beide partijen in alle vroegte om tafel. 'Wij zien hem het liefst vandaag weer op het veld, want Anco is een meerwaarde', liet Graafschap-manager Vroomans na het overleg weten.

Jansen geeft volgens de club geen gehoor aan het advies van de arbo-arts en traint dus ook de komende dagen niet mee met De Graafschap. 'Deze week kent alleen maar verliezers. Ik wil er verder niks over zeggen. Het is niet aan ons', reageert een aangeslagen Postma.

Op 2 september sluit de transfermarkt en kunnen contractspelers niet meer naar een andere club verhuizen. Tot nu toe was ADO Den Haag de enige die de topscorer van vorig seizoen wilde inlijven en met een bod kwam. De Graafschap vond het geboden bedrag (circa 250.000 euro, red.) echter te laag.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten