Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Conflict Anco Jansen en De Graafschap

Conflict Anco Jansen en De Graafschap

De Graafschap heeft een hoog opgelopen conflict met speler Anco Jansen en zijn makelaar Robert Postma. Jansen zit al meer dan een week ziek thuis. De Achterhoekse club zou beloofd hebben mee te werken aan een transfer, maar volgens Jansen gebeurt dat niet.

Jansen, vorig seizoen topscorer en met afstand de beste speler van De Graafschap, heeft nog een doorlopend contract tot 2014 en wil weg. Tot nu toe wilden belangstellende clubs echter niet de vraagprijs betalen. De Graafschap wilde volgens bronnen ruim 8 ton voor de aanvaller en zakte onlangs tot een half miljoen euro. Die transfersom kwam echter nog niet op tafel. 

Postma bevestigt dat beide partijen niet meer met elkaar praten en dat er sprake is van een conflict. 'Anco is doodziek van de hele situatie. Verder geef ik nu geen commentaar', zegt de makelaar. Jansen meldde zich vorige week ziek en miste het duel tegen Almere City. Ook deze week was de voetballer niet op zijn werk.

De Graafschap-directeur Henk Bloemers was niet bereikbaar voor commentaar.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X