Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

SBP: De Graafschap eindigt buiten topdrie

SBP: De Graafschap eindigt buiten topdrie

Dit is de laatste week dat u zich kunt opgeven als deelnemer aan de Superboerenpoule. De laatste dagen is het aantal deelnemers aan de voorspellingscompetitie flink gestegen. Waar laten de supporters De Graafschap eindigen?

De meeste deelnemers aan de Superboerenpoule zien de De Graafschap niet als titelkandidaat. Een vierde plek is de meest genoemde klassering, gevolgd door een derde plaats en pas daarna komt de koppositie in beeld.

Ook meedoen

Je kunt je aanmelden als deelnemer aan de Superboerenpoule tot tot vrijdag 2 augustus, 19.59 uur. De inschrijving sluit dan automatisch en je voorspelling dient voor die tijd ingevoerd te zijn.

Deelnemers met een account

Deelnemers die zich in de afgelopen jaren via deze website hebben geregistreerd, kunnen inloggen met hun gegevens. Mocht uw e-mailadres is de tussentijd zijn gewijzigd, dan kunt u contact opnemen met de organisatie door te mailen naar: poule@superboeren.nl.

Wachtwoord kwijt?

Indien je je wachtwoord kwijt bent, kun je een nieuwe aanvragen via deze link.

Nieuwe deelnemers

Natuurlijk kunnen ook nieuwe deelnemers zich aanmelden voor deze competitie. Wacht daarmee niet tot de Open Dag, maar meld je online aan als deelnemer. Om mee te kunnen doen is een account nodig. Deze kun je gratis aanmaken. Klik hiervoor op gratis aanmelden.

Aantal accounts nog niet geactiveerd

Een aantal mensen heeft zich de afgelopen periode aangemeld als nieuwe deelnemer aan de Superboerenpoule. Zij hebben een account aangemaakt, maar deze nog niet geactiveerd.

Accounts die na het sluiten van de inschrijving niet geactiveerd zijn, zullen op korte termijn worden verwijderd. Heb je problemen met het activeren van je account, laat het ons op tijd weten door te mailen naar: poule@superboeren.nl.

Meedoen als team

Ook dit seizoen zullen de teams niet ontbreken. Een team vormen in de Superboerenpoule? Dat kan en maakt het spel nog leuker en spannender! Zo is het nog makkelijker om de scores van familie, vrienden, collega’s, bij te houden. Ook wordt er een gemiddelde teamscore berekend. Een team starten of deelnemer zijn aan een team is alleen mogelijk wanneer u zich via onze website aanmeldt.

Latere sluitingsdatum voor teams

Vanaf dit seizoen is het mogelijk om langer een team samen te stellen. Dit kan nu tot de transfermarkt in het betaalde voetbal sluit. Dus zie je dat een familielid, vriend of collega erg goed scoort, voeg hem/haar dan toe aan je team.

De organisatie heeft besloten om alle bestaande teams ‘op te heffen’. Iedereen zal dus opnieuw een team moet starten en zijn of haar teamleden opnieuw moeten uitnodigen.

De voorwaarden waaronder een team geformeerd kan worden, zijn ten opzichte van vorig seizoen aangepast (Meer info).

Problemen

Mocht je problemen hebben bij het online aanmelden voor de Superboerenpoule, schroom dat niet ons te mailen op poule@superboeren.nl. Wij helpen je graag op weg!

Oude accounts

De afgelopen seizoenen zijn er veel accounts aangemaakt om te kunnen deelnemen aan de Superboerenpoule. Gelukkig wordt het merendeel van die accounts ook ieder seizoen weer gebruikt bij het invullen van de voorspellingen. Er is ook een aantal accounts dat wel is aangemaakt maar niet (meer) wordt gebruikt. Indien u zo'n account en u wilt deze echt verwijderd zien. Stuur een e-mail naar poule@superboeren.nl mt het verzoek om uw account te verwijderen.

Gelderesch brengt u waar u zijn moet

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X